Conserveringswas

15,5020,13

Product contains: 0,5 l

Artikelnummer: n. v. Kategorie:

FERTAN Conserveringswas is een universele en transparante corrosiewerende was op basis van een oplosmiddelhoudende wasdispersie. Het product dient als multifunctionele conservering of na-conservering van complete autocarrosserieën tot en met onderdelen, motoren, transmissies en assen. Het is ook uitstekend geschikt voor een grote verscheidenheid aan ondergronden en toepassingen, zoals bescherming tegen de winter, bescherming bij transport en bescherming bij opslag. De compatibiliteit met aflakken, add-on onderdelen en andere materialen moet voor elke toepassing afzonderlijk worden gecontroleerd.
Onze FERTAN Wasverwijderaar is bij uitstek geschikt voor het ontpitten.

Producteigenschappen
– Universele corrosiebescherming
– Snel drogen
– Transparante, antislip (wasachtige) film
– Beschermt tegen agressieve media zoals strooizout en kunstmest
– Eenvoudige bewaring mogelijk

GEVAAR
VN 1950

INFORMATIE OVER GEVAREN
Zeer ontvlambaar aerosol. Houder onder druk: kan barsten bij verhitting. Kan slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

VEILIGHEIDSINFORMATIE
Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik het etiket. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten op een open vlam of andere ontstekingsbron. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Inademing van stof/ rook/ gas/ nevel/ damp/ aerosol vermijden. Alleen buiten of in goed geventileerde ruimten gebruiken. Voorkom vrijkomen in het milieu. NA INADEMING: Breng de persoon in de frisse lucht en zorg ervoor dat hij ongehinderd kan ademen. Als u zich onwel voelt, bel dan een ANTIGIFCENTRUM/arts. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. Verwijder de inhoud/container volgens de plaatselijke/regionale/nationale/internationale voorschriften.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Inhoud

500 ml, 750 ml, 10 Ltr

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Nur angemeldete Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, dürfen eine Bewertung abgeben.

Warenkorb