• Wähle deine Bank aus

  • Wähle deine Bank aus

Betaling

Betaalmogelijkheden

Bij FERTAN.NL bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan, zo kunt u bij uw order zelf kiezen voor de betaalmethode die voor u het handigst is.

Betalen via internetbankieren

     
Internetbankieren is een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw bestelling online te betalen. Binnen Nederland bieden wij hiervoor iDeal aan.

Voor onze Belgische klanten bieden wij MrCash/Bancontact, Belfius direct en de KBC/CBC betaalknop aan.

Onze Duitse klanten kunnen gebruik maken van Sofort Banking en GiroPay voor het afrekenen van hun bestelling.

Uiteraard is het gebruik van deze betaalmethoden bij FERTAN.NL gratis.

Betalen via Credit Card

 
Bij FERTAN.NL kunt u ook met uw credit card betalen. Dit is eenvoudig, veilig en snel en bij alle bestellingen gratis.

Betalen via PayPal

Uiteraard kunt u bij FERTAN.NL ook via PayPal betalen. Dit geeft u als koper extra bescherming in het geval het pakket niet bij u aankomt.

Bankoverschrijving

Wilt u toch liever via bankoverschrijving betalen? Gebruik dan de volgende gegevens:

  • IBAN: NL50 KNAB 0259 1833 93
  • Naam: Mercurius Tools te Almere
  • BIC: KNABNL2H

Zodra uw betaling ontvangen is wordt uw bestelling verzonden en ontvangt u een email ter bevestiging. Ook voor deze betaalmethode berekenen wij uiteraard geen kosten.

Betalen bij afhalen

Bij het afhalen van uw bestelling kunt u vooraf betalen via één van bovenstaande betaalmethoden of ter plaatse contant, wat u het prettigst vindt. We beschikken helaas niet over een PIN automaat maar wisselgeld is wel aanwezig.

Achteraf betalen

Bij FERTAN.NL kunt u uw bestelling ook onder rembours laten bezorgen. U betaalt dan aan de postbode en niet vooraf. Vanwege de hoge kosten die PostNL voor deze service rekent zijn wij genoodzaakt een toeslag van €20,- te berekenen. Onze excuses voor het ongemak.
Deze optie is alleen beschikbaar voor consumenten.

IC leveringen België (0% BTW)

Als zakelijke Belgische klant kunt u met een geldig BTW nummer een Intracommunautaire levering ontvangen. Onze webshop ondersteunt IC leveringen helaas niet standaard. Als u een bestelling plaatst via de website en uw BTW nummer bij de opmerkingen vermeldt dan zullen we u, via email, een aangepaste IC factuur met 0% BTW sturen die u kunt betalen via de betaal methoden die hierboven genoemd worden.
Let op: het afleveradres dient gelijk te zijn aan het adres waarop het BTW nummer is gevestigd. Wij gebruiken de site van de Europese Comissie om dit te controleren.

Warenkorb