Herroepingsrecht

Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio.

Uw product retourneren of ruilen

Bij Mercurius Tools doen we niet moeilijk over het terugsturen of ruilen van uw product, we willen namelijk dat u 100% tevreden bent over uw bestelling.

We maken het graag wat makkelijk voor u en geven u 30 dagen bedenktijd. Wij begrijpen namelijk dat u niet altijd direct tijd heeft om uw project af te maken. Wilt u na 30 dagen nog iets ruilen? Neem dan gerust contact met ons op.

LET OP: Op maat gemaakte producten, zoals (auto)lak op kleur, kunnen niet geretourneerd worden. Mocht u een verkeerd item besteld hebben, neem dan contact met ons op, dan kunnen we u met korting aan het juiste product helpen.

Als u het verkeerde product heeft ontvangen door onze fout dan lossen we dit natuurlijk voor u op. Zie voor meer informatie deze pagina.

Aanmelden van uw retourzending

De retourzending kunt u gewoon via email of telefoon bij ons aanmelden, u hoeft geen formulieren in te vullen. Na ontvangst en controle van het product ontvangt u binnen 2 werkdagen uw betaling retour.

Hieronder vindt u de wettelijke bepaling die wij verplicht moeten plaatsen met betrekking tot retourzendingen (maar maken het makkelijker voor u dan hieronder staat):

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Warenkorb